Menukaart
LUNCH SPECIALS
Gerechten worden geserveerd van 12.00 tot 17.00 uur.
Egg Benedict ∙ 14.50
Brioche | gerookte zalm | Hollandaise saus
Taste uitsmijter ∙ 12.50
3 eieren | boerenbrood | ham | kaas
12 uurtje vlees ∙ 17.50
Tomatensoep | rundvleeskroket | boerenbrood | uitsmijter ham en kaas
12 uurtje vis ∙ 19.50
Bisque | garnalenkroket | boerenbrood | uitsmijter gerookte zalm
Kaaskroketten ∙ 15.50
Frisse salade | boerenbrood | chili saus
Vleeskroketten ∙ 15.50
Frisse salade | boerenbrood | mosterd
Garnalenkroketten ∙ 17.50
Frisse salade | boerenbrood | cocktail saus
BOERENSANDWICH
Gerechten worden geserveerd van 12.00 tot 17.00 uur
Brie ∙ 9.50
Walnoot | honing | rucola
Gezond ∙ 9.50
Kaas | ham | ei | sla | komkommer | tomaat
Carpaccio ∙ 11.50
Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | gepofte cherrytomaat
Gerookte zalm ∙ 11.50
Rode ui | avocado crème
Pulled chicken ∙ 9.50
Witte kool salade | barbecue saus
VOORGERECHTEN
Garnalenkroket ∙ 15.50
Frisse salade | toast | cocktailsaus
Gravad lax ∙ 16.50
Rode biet | yuzu hangop | structuren van komkommer
Gerookte paling ∙ 18.50
Brioche | groene kruiden crème fraîche
Gamba – Coquille ∙ 19.50
Schuim van schaaldieren
Rauwe oester No. 3 ∙ 4
Naturel of gegratineerd | per stuk
Vitello Tonnato ∙ 15.50
Gefrituurde kappertjes | Parmezaanse kaas
Carpaccio van rund ∙ 15.50
Truffelmayonaise | Parmezaanse kaas | gepofte cherrytomaat
Salade geitenkaas ∙ 16.50
Spek | aceto balsamico | tomaat
Gelakt buikspek ∙ 16.50
Crème van knolselderij | krokante aardappel
SOEPEN
Pompoensoep ∙ 9.50
Tomaten crème soep ∙ 9.50
Soep van de dag ∙ 9.50
Bisque ∙ 14.50
Diverse vissoorten
VEGETARISCHE VOORGERECHTEN
Salade geitenkaas ∙ 16.50
Tomaat | aceto balsamico
Zeewier kroketten ∙ 16.50
Frisse salade | basilicum mayonaise
MAALTIJDSALADES
Geitenkaas ∙ 22.50
Spek | aceto balsamico | appel
Gerookte zalm ∙ 22.50
Rode ui | kappertjes | basilicum mayonaise
Carpaccio ∙ 22.50
Parmezaanse kaas | truffelmayonaise
Geserveerd met brood of friet
HOOFDGERECHTEN
Visstoofschotel ∙ 23.50
Diverse vissoorten | krielaardappelen | romige vissaus
Zeebaarsfilet ∙ 26.50
Schaaldieren risotto | gremolata
Kabeljauwfilet ∙ 26.50
Aardappel mousseline | kerrie serehjus
Sliptongen ∙ 32.50
Frisse salade | remoulade saus | friet
Vis van het moment ∙ 25.50
Parelhoen rouleaux ∙ 26.50
Roseval aardappel | bospaddenstoelen | truffeljus
Stoverij ∙ 25
Belgisch trappistenbier | frisse salade | friet
Kalfsfilet ∙ 26.50
Roseval aardappel | Ratatouille | rode wijnsaus
Rib-eye ∙ 32.50
Roseval aardappel | saus naar keuze | Bearnaise | pepersaus | rode wijnsaus
Tournedos ∙ 38.50
Roseval aardappel | saus naar keuze | Bearnaise | pepersaus | rode wijnsaus
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
Kruidige groenten curry ∙ 21
Truffelrisotto met bospaddenstoelen ∙ 21
Ravioli ∙ 22
Spinazie | ricotta | groene kruiden roomsaus
Quiche ∙ 21
Seizoensgroenten | geitenkaas
DESSERTS
Dame blanche ∙ 9.50
Vanille-ijs | chocoladesaus
Zeeuws dessert ∙ 9.50
Parfait van Zeeuwse bolus | dulce du leche
Chocolademousse ∙ 12.50
Plaatcake ∙ 9.50
Stoofpeer | Karamel
Crème brûlée ∙ 9.50
Vanille crème | gebrande rietsuiker
Kaasselectie van Erik Murre Fromagerie ∙ 14.50
4 kaassoorten | noten rozijnenbrood
Kindermenu
VOORGERECHTEN
Tomatensoep ∙ 4.50
Fruitspies ∙ 5
Ham met meloen ∙ 9
HOOFDGERECHTEN
Pasta bolognese ∙ 10.50
Geraspte kaas
Friet met snack ∙ 9.50
Appelmoes | snack naar keuze | kroket | frikandel | kibbeling
Gebakken kipfilet ∙ 15.50
Friet | appelmoes | mayonaise
DESSERT
Schatkist ∙ 6
Vanille en chocolade ijs | slagroom
Mini dame blanche ∙ 5
Vanille-ijs | chocoladesaus